FAQ 2017-07-21T10:31:19+01:00

Her kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Kan du ikke finde dit svar, kan du kontakte os via mail info@lashcompany.dk eller tlf. 50 70 25 43

Ja! Alle kan tage vores kursus.

Er du allerede certificeret hos et andet firma og ønsker at forhandle vores produkter, skal du sende os en mail info@lashcompany.dk med et billede af dit certifikat.

Kontakt os på 50 70 25 43 eller send en mail til info@lashcompany.dk

Vores kursus kan også købes via vores webshop.

Ja! Du skal selv medbringe modeller.
Har du problemer med at finde modeller, så kontakt os hurtigst muligt, og vi forsøger at hjælpe dig.

Ja! Du har mulighed for at dele kursusprisen op i rater. Det kræver at du ikke er registreret i RKI.
Oprettelsesgebyr på 199,- + ÅOP på 8% Kontakt os på 50 70 25 43 eller send en mail til info@lashcompany.dk

Ja! Vi tilbyder mange forskellige vippekursus. Klik på Kursus i menuen og læs mere.

Faux Mink Lash: Vipperne er lavet af fine PBT nylon fiber, som giver en mørk, mat og intens farve. Vores Faux Mink vipper er bygget på en patenteret formel, som gør vipperne ikke mister deres kurve når de bliver udsat for varme, f.eks. hvis kunden skal på solskinsferie.  Faux Mink er lavet med udgangspunkt i at ligne rigtige mink vipper.

Silk Mink Lash: Disse vipper er ligesom Faux Mink vipperne lavet af PBT nylon fibre og indeholder den samme patenteret formel, men disse vipper har en sort high-gloss farve.

Volume Lash: Vores volume vipper finder du både i single og mix pakker. De fåes i størrelse 6-13. Vi har volume vipper i både faux mink og silke.

Colour Lash: Syntetiske vipper, som er blevet farvet i alle regnbuens farver. Fåes både til volume og single vipper.

Flat Lash: Disse vipper er ikke runde som almindelige vipper, men derimod ligner de en butterfly. Deres unikke form og struktur gør vipperne er lette, fyldige og fleksible. Vipperne er perfekte til kunden som ønsker fyldige vipper, eller til at lave spikes, som bruge til det berømte Kim Kardashian look.

Glitter Lash: Syntetiske vipper, som er blevet dyppet i glitter. Glittervipper er tungere end en alm faux mink vippe, derfor skal du være ekstra opmærksom når du bruger disse vipper.

Two tone Lash: Single vipper af nylon materiale.. De er blevet farvet i spisen for at give vippen en dip dye effekt. Når disse mixes ind i en påsætning giver disse vipper en fed effekt.

Styler  5 ugers holdbarhed, 3 sek tørretid

Sensi Styler  5 ugers holdbarhed, sensitive hud, 3 sek tørretid

Pro Styler 6-7 ugers holdbarhed, 2 sek tørretid

Pro Styler+ 7-8 ugers holdbarhed, 1 sek tørretid

Vi afholder kursus i både Jylland og Sjælland.

Sjælland:
Fjeldhammervej 17E
2610 Rødovre

Jylland:
Hotel Vejlefjord
Sanatorievej 26
7140 Stouby
www.hotelvejlefjord.dk

Jylland:
TECH COLLEGE
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg

Ja, det kan du tro vi kan.

Kontakt os på tlf. 50 70 25 43 og vi kan hjælpe med at booke værelse igennem vores samarbejdspartnere på kursusstedet.

Alle kursustilmeldinger er bindende. Kort tid efter kursustilmelding fremsendes bekræftelse på mail sammen med faktura eller depositum. Faktura skal betales med den frist, der er angivet på fakturaen.

Manglende rettidig betaling anses ikke som afmelding.

Ved afmelding af kursus indtil 30 dage før kursusstart krediteres 50% af det samlede kursusbeløb. Ved afmelding mellem 8 og 29 dages før kursusstart krediteres 25% af det samlede kursusbeløb og ved senere afmelding eller manglende fremmøde finder ingen refusion sted.

Enhver afmelding skal ske skriftligt til info@lashcompany.dk.

Såfremt du er forhindret i at deltage pga akut sygdom, tilbyder vi dig et nyt kursus til 50% af den oprindelige betalte kursuspris. Bliver du syg under et kursus, forsøger vi at finde en ny plads tid dig på et andet kursus vedr. hele tabte kursusdage.

Kursuspladsen kan overdrages til en anden, såfremt kursuspladsen er betalt. Dette gælder ikke ved finansierings aftaler.

Du har på varer 14 dages fortrydelsesret når du handler hos os. Dette gælder ikke på kursus.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveret i samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du har taget varen i brug.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur. Du skal forinden kontakte LASH Company for at få udleveret et returnummer.

Varen skal sendes til LASH Company, Beringsvej 7, 7500 Holstebro.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset. Benytter du denne mulighed vil du blive faktureret for ekspeditionsgebyr på 59,-  ex moms.

Du kan ved aftale også aflevere varen personlig ved ovenstående adresse. Fortryder du dit køb vil købssummen naturligvis blive tilbagebetalt til dig. Dette gøres ved en bankoverførsel, når vi har været varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne on fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registrerings- og kontonummer.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Når du modtager dine vare skal du kontrollere dem. Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra os, skal påberåbes straks du opdager fejlen og sendes indenfor 4 dage efter modtagelsen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvorpå fejlen eller manglen er.

Er din vare beskadiget under transporten, skal reklamationen rettes fragtfører (Post Danmark).

Gem derfor emballagen til varen er besigtiget og reklamationen er godkendt.

Reklamationsvarer skal returneres til os senest 8 dage efter, at reklamationen er berigtiget over for os.